Cooling Spray - Kølespray PME - 1
Cooling Spray - Kølespray PME - 2
Cooling Spray - Kølespray PME - 3
Cooling Spray - Kølespray PME - 1
Cooling Spray - Kølespray PME - 2
Cooling Spray - Kølespray PME - 3

Cooling Spray - Kølespray

LS950
Udsolgt
99,00 kr.
Inkl. moms

PME Food 'n Set Food Cooling Spray er hurtig og enkel at bruge, der er ingen rod, ingen ståhej, det ideelle værktøj, til dig der elsker at arbejde med chokolade af enhver art. Skab fantastiske chokoladedekorationer på den lette måde. Spray på de varmede/smeltede chokoladeflader når de er sat sammen for at hærde chokolade, så den bliver hård og de individuelle stykker hænger sammen.

 

Cooling Spray / Kølespray til chokolade

PME Food 'n Set Food Cooling Spray er hurtig og enkel at bruge, der er ingen rod, ingen ståhej, kølespray er det ideelle værktøj, til dig der elsker at arbejde med chokolade af enhver art.
Skab fantastiske chokoladedekorationer på den lette måde. Spray på de varmede/smeltede chokoladeflader når de er sat sammen for at hærde chokolade, så den bliver hård og de individuelle stykker hænger sammen.

Kan også med fordel bruges til sukkerarbejde, som hvis der f.eks. skal sættes blade på blomster, eller måske en snabel og øre på en elefant.Spraydåsen har en retningsdyse til let brug.

Kun til professionel brug.

Et god supplement til en køkken gasbrænder

Advarsel: Ekstremt brandfarlig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge, hvis den opvarmes. Holde utilgængeligt for børn. Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt. Sprøjt ikke på åben ild eller anden antændelseskilde. Må ikke gennembore eller brænde, selv efter brug. Beskyt mod sollys. Udsæt ikke for temperaturer over 50 ° C.Indhold: 100 ml.

Se alt vores chokolade værktøj HER, og vores store udvalg af chokolade HER

Chokolade
Chokolade værktøj
Pynt

Dinkageverden.dk bruger cookies. Dette gør vi for at give dig den bedste oplevelse, du kan se vores cookie- og persondatapolitik.