Bagestål 34x40cm SweetKitchen - 1
Bagestål 34x40cm SweetKitchen - 2
Bagestål 34x40cm SweetKitchen - 1
Bagestål 34x40cm SweetKitchen - 2

Bagestål 6mm - 34x40cm - behandlet

sw999
Udsolgt
345,00 kr.
Inkl. moms

Dette behandlet og klar til brug Bagestål giver perfekt brød og sprøde pizzaer. Det kan bruges både i alm ovn samt på grill.

 

Bagestål 6mm - behandlet

Dette behandlet og klar til brug Bagestål giver perfekt brød og sprøde pizzaer.
Det kan bruges både i alm ovn samt på grill.

Sweetkitchens Bagestål 34 x 40 cm 6 mm tykt.
Bagestål med bløde hjørner.

Testet og godkendt til fødevare kontakt.

Udførlig beskrivelse af behandling og vedligehold medfølger i pakken.

Bagestålet er smurt inden den pakkes i fedtpapir og pose, dette er udført af producenten

 

Se alle vores bageplader og bagestål HER

OPSKRIFT PÅ SPRØD PIZZA

4 stk.

450g vand (stuetemperatur)
728g mel
1,5g gær
22g salt
20g. Sweetkitchen Hvedesur (kan undlades)
20g. Sweetkitchen Bageenzymer (kan undlades)

Opløs gær i vandet og tilføj alt melet. Hvis der ønskes en surdejssmag, kan man tilsætte 20 g. Sweetkitchen Hvedesur. Vil man have en mere luftig pizza, kan man med fordel tilføje 20 g. Sweetkitchen Bageenzym. Rør i 2 minutter. Tilsæt salt. Rør i minimum 15 minutter ved langsom hastighed. Hele dejen hæves i køleskabet i 30 timer.

Efter hævning tages dejen ud og deles i 4 lige store dele. Spænd dejen op ved at strække dejen fra midten og fold ind under sig selv. Dette gøres indtil de 4 dejklumper er stramme. Lad dejklumperne stå ved stuetemperatur i 4-6 timer.

Rul pizzadejen ud i den ønskede tykkelse og pynt dem med dit favorit-fyld. Derefter bages de på bagestålet i ovnen ved 250 grader over- og undervarme til de er sprøde og afbagte.

Bon Appetit!

Dinkageverden.dk bruger cookies. Dette gør vi for at give dig den bedste oplevelse, du kan se vores cookie- og persondatapolitik.