Transfer sheet

Flotte chokolade transfer sheet fra bla. Callebaut til dekorationer på dine hjemmelavede chokolader.

Kan bruges til både hvid, lys og mørk chokolade.

 

Sådan gør du :

  • Temperer din chokolade som anvist på pakken.
  • Klip transferarket i passende størrelse og anbring det på et non-stick underlag med motivet opad
  • Hæld den tempererede chokolade over arket, indtil det er helt dækket af et ca. 2-3mm tykt lag, og stil det herefter i køleskabet og lad chokoladen stivne lidt. Du kan nu med en skarp kniv skære chokoladen til i passende størrelse (kanter af), og derefter igen sætte chokoladen i køleskabet og vente indtil det er helt afkølet (ca. 20 minutter)
  • Tag forsigtigt chokoladen ud af formen eller pladen og vend det om - Træk nu arket forsigtigt af uden at berøre chokoladen (Brug evt rene, hvide bomuldshandsker)

 

Se alle vores chokolader samlet HER så du har noget at overfører dine transfer sheet til :)

Dinkageverden.dk bruger cookies. Dette gør vi for at give dig den bedste oplevelse, du kan se vores cookie- og persondatapolitik.