Klik for flere varer.
Ingen produkter blev fundet.

Karamelpapir 10 x 10 cm

Klar cellofan karamelpapir  10 x 10 cm. fra SweetKitchen

Pak karameller, bolsjer, lakridser etc. fint ind.

Læs mereVis mindre
17,00 kr. (inkl. moms)
Leveret indenfor 1-2 dage
På lager 11 Varer
Reference:
SW6012
Tilføj for at sammenligne0
Tilføj til ønskeliste
Relaterede produkter
Beskrivelse

Karamelpapir 10 x 10 cm

Laver du hjemmelavede karameller, skal de naturligvis også pakkes fint ind. På den måde kan du gemme dem og spise dem på et senere tidspunkt eller give karamellerne i gave til en, du holder af. Udover at du kan bruge dette karamelpapir til karameller, kan det også sagtens anvendes til lakridser, bolsjer og så videre.

Pak dine hjemmelavede karameller fint ind

Med dette klare cellofankaramelpapir på 10 x 10 cm. fra SweetKitchen kan du enkelt og ligetil pakke dine karameller fint ind. Karamelpapiret er fødevaregodkendt og er et rigtig godt supplement, hvis du har lavet hjemmelavede karameller, lakridser eller bolsjer med et bolsjekit og vil gøre lidt ekstra ud af det.

Karamelpapiret er gennemsigtigt, hvilket er yderst praktisk, så du kan se, hvad der gemmer sig bag det. Derudover er papiret forsynet med ender, der nemt kan drejes. Det sikrer, at du kan pakke karamellerne godt ind uden, at indpakningen springer op igen.

Mangler du noget til at opbevare dine karameller, bolsjer eller lakridser i? Så kan du her tage et kig i vores kategori med opbevaring.

Læs mereVis mindre
Produkt detaljer
SW6012

Menu

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind