Klik for flere varer.
Ingen produkter blev fundet.

Fondant Turkis 250g

Turkis fondant med forbedret rullekvalitet, er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed.

Læs mereVis mindre
24,00 kr. (inkl. moms)
Leveret indenfor 1-2 dage
Få tilbage på lager 1 Enhed
Reference:
FC97949
Brand:
Tilføj for at sammenligne0
Tilføj til ønskeliste
Relaterede produkter
Beskrivelse

Mystic Turkis fondant

FunCakes Turkis fondant med forbedret rullekvalitet, er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed.
Fondanten er temmelig blød og hærder helt efter forarbejdning. FunCakes Mystic Turkis fondant har en dejlig turkis farve og en lækker vaniljesmag.

På grund af sin satinfinish er denne FunCakes fondant perfekt til at dække en kage med skarpe kanter.Ønsker du at skære eller udstikke former og figurer af fondanten, er sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer.FunCakes forbedret opskrift, og forbedret rullekvalitet  gør denne fondant velegnet til alle, fra nybegyndere til professionelle!Med denne FunCakes fondant kan du nemt modellere eller oprette forskellige former og design. Fondanten er også velegnet til at skabe dekorationer.Til dekorationer som en bue kan du pr 250 gram fondant tilføje en fuld teskefuld tylose pulver og måske lidt vand.

Før brug ælt godt, og rulle det ud på et tyndt lag flormelis, brug evt. nemt en dusting cup.For at dække en rund kage med en diameter på 24-26 cm cm skal du bruge cirka 500g fondant.Følgende proces anbefales for det bedste resultat:

  • Lad fondanten komme til den omgivende temperatur.
  • Ælt fondanten fast, indtil den er glat og elastisk.
  • Støv arbejdsoverfladen med lidt flormelis (brug evt. en dusting cup), og rul fondanten ud med en rullepind eller kagerulle til en jævn form (2-3 mm tyk). Drej fondanten et kvart omgang for at forhindre klæbning.
  • Er der stadig små revner på kanterne, når fondanten rulles ud? Ælt igen fast, indtil kanterne er glatte, når du ruller ud. Så er fondanten klar til brug.

Ingredienser: sukker (80%), glucosesirup, vegetabilsk fedt (palmekerne, palme), vand, fugtighedsbevarende middel: E422, fortykningsmiddel: E415, E466, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, naturlig aroma, farve: E102, E133.
E102: kan have en negativ indvirkning på aktivitet og opmærksomhed hos børn.

Kan indeholde spor af: mandler.

Dette produkt er Halal, Kosher D og glutenfrit (NL-090-035) certificeret.
Velegnet til vegetarer og veganere.

Se alle vores fondanter HER

Læs mereVis mindre
Produkt detaljer
FC97949

Data ark

Farve
Turkis
Vægt
250g

Menu

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind