Klik for flere varer.
Ingen produkter blev fundet.

Fondant sweet pink 1kg

FunCakes sweet pink fondant med forbedret rullekvalitet, er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed. Fondanten er temmelig blød og hærder helt efter forarbejdning. FunCakes sweet pink/lyserøde fondant har en flot sart pink/lyserød farve og en lækker vaniljesmag.

Læs mereVis mindre
87,00 kr. (inkl. moms)
Leveret indenfor 1-2 dage
På lager 3 Varer
Reference:
F20510
Brand:
Tilføj for at sammenligne0
Tilføj til ønskeliste
Relaterede produkter
Beskrivelse

Sweet pink/lyserød fondant 1kg

FunCakes fondant med forbedret rullekvalitet, er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed.Fondanten er temmelig blød og hærder helt efter forarbejdning. FunCakes sweet pink/lyserøde fondant har en flot sart pink/lyserød farve og en lækker vaniljesmag.

På grund af sin satinfinish er denne FunCakes fondant perfekt til at dække en kage med skarpe kanter.Ønsker du at skære eller udstikke former og figurer af fondanten, er sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer.FunCakes forbedret opskrift, og forbedret rullekvalitet  gør denne fondant velegnet til alle, fra nybegyndere til professionelle!Med denne FunCakes fondant kan du nemt modellere eller oprette forskellige former og design. Fondanten er også velegnet til at skabe dekorationer.Til dekorationer som en bue kan du pr 250 gram fondant tilføje en fuld teskefuld tylose pulver og måske lidt vand.

Før brug ælt godt, og rulle det ud på et tyndt lag flormelis, brug evt. nemt en dusting cup.For at dække en rund kage med en diameter på 24-26 cm cm skal du bruge cirka 500g fondant.Følgende proces anbefales for det bedste resultat:

  • Lad fondanten komme til den omgivende temperatur.
  • Ælt fondanten fast, indtil den er glat og elastisk.
  • Støv arbejdsoverfladen med lidt flormelis (brug evt. en dusting cup), og rul fondanten ud med en rullepind eller kagerulle til en jævn form (2-3 mm tyk). Drej fondanten et kvart omgang for at forhindre klæbning.
  • Er der stadig små revner på kanterne, når fondanten rulles ud? Ælt igen fast, indtil kanterne er glatte, når du ruller ud. Så er fondanten klar til brug.

Ingredienser: sukker (79%), vegetabilsk fedt (palmekerne, palme), glukosesirup, vand, fugtighedsbevarende middel: E422, emulgator: E471, fortykningsmiddel: E415, E466, naturlig aroma, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, farve: E124 .

E124: kan have en negativ indvirkning på aktivitet og opmærksomhed hos børn.

Kan indeholde spor af: nødder.

Dette produkt er halal-, kosher- og glutenfrit certificeret.
Velegnet til vegetarer og veganere.

Opbevares bedst på et tørt, mørkt sted, 15° C til 20° C.


Se alle vores fondanter HER

Læs mereVis mindre
Produkt detaljer
F20510

Menu

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind