Fondant sne hvid 250g FunCakes - F20100
Fondant sne hvid 250g FunCakes - F20100 02
Fondant sne hvid 250g FunCakes - F20100
Fondant sne hvid 250g FunCakes - F20100 02

Fondant sne hvid 250g

F20100
På lager
24,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 1-2 dage

FunCakes sne hvid fondant med forbedret rullekvalitet, er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed.

 

Sne hvid / bright white fondant 250g

FunCakes sne hvid fondant med forbedret rullekvalitet, er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed.

Fondanten er temmelig blød og hærder helt efter forarbejdning. FunCakes bright white fondant har en ren sne hvid farve og en lækker vaniljesmag.

På grund af sin satinfinish er denne FunCakes fondant perfekt til at dække en kage med skarpe kanter.Ønsker du at skære eller udstikke former og figurer af fondanten, er sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer.FunCakes forbedret opskrift, og forbedret rullekvalitet  gør denne fondant velegnet til alle, fra nybegyndere til professionelle!Med denne FunCakes fondant kan du nemt modellere eller oprette forskellige former og design. Fondanten er også velegnet til at skabe dekorationer.Til dekorationer som en bue kan du pr 250 gram fondant tilføje en fuld teskefuld tylose pulver og måske lidt vand.

Før brug ælt godt, og rulle det ud på et tyndt lag flormelis, brug evt. nemt en dusting cup.For at dække en rund kage med en diameter på 24-26 cm cm skal du bruge cirka 500g fondant.Følgende proces anbefales for det bedste resultat:

  • Lad fondanten komme til den omgivende temperatur.
  • Ælt fondanten fast, indtil den er glat og elastisk.
  • Støv arbejdsoverfladen med lidt flormelis (brug evt. en dusting cup), og rul fondanten ud med en rullepind eller kagerulle til en jævn form (2-3 mm tyk). Drej fondanten et kvart omgang for at forhindre klæbning.
  • Er der stadig små revner på kanterne, når fondanten rulles ud? Ælt igen fast, indtil kanterne er glatte, når du ruller ud. Så er fondanten klar til brug.

Ingredienser: sukker (79%), vegetabilsk fedt (palmekerne, palme), glukosesirup, vand, fugtighedsbevarende middel: E422, emulgator: E471, fortykningsmiddel: E415, E466, naturlig aroma, konserveringsmiddel: E200, syre: E330.

Kan indeholde spor af: nødder.

Dette produkt er halal-, kosher- og glutenfrit certificeret.
Vegetarer og veganere.

Opbevares bedst på et tørt, mørkt sted, 15° C til 20° C.

Se alle vores fondanter HER

Farve
Hvid
Vægt
250g
19 Varer

Dinkageverden.dk bruger cookies. Dette gør vi for at give dig den bedste oplevelse, du kan se vores cookie- og persondatapolitik.