Fondant Elfenben 250g FunCakes - 1
Fondant Elfenben 250g FunCakes - 1
Fondant Elfenben 250g FunCakes - 1
Fondant Elfenben 250g FunCakes - 1

Fondant Elfenben 250g

F20105
Udsolgt
24,00 kr.
Inkl. moms

Fondant fra FunCakes.
Farve: Elfenben
250g
Farvestof: E171

 

Elegant Elfenbenfarvet fondant

FunCakes fondant med forbedret rullekvalitet, er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed. Fondanten er temmelig blød og hærder helt efter forarbejdning. FunCakes fondant har en dejlig elfenben farve og en lækker vaniljesmag.

På grund af sin satinfinish er denne FunCakes fondant perfekt til at dække en kage med skarpe kanter. Ønsker du at skære eller udstikke former og figurer af fondanten, er sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer. FunCakes forbedret opskrift, og forbedret rullekvalitet  gør denne fondant velegnet til alle, fra nybegyndere til professionelle! Med denne FunCakes fondant kan du nemt modellere eller oprette forskellige former og design. Fondanten er også velegnet til at skabe dekorationer. Til dekorationer som en bue kan du pr 250 gram fondant tilføje en fuld teskefuld tylose pulver og måske lidt vand.

Før brug ælt godt, og rulle det ud på et tyndt lag flormelis, brug evt. nemt en dusting cup.For at dække en rund kage med en diameter på 24-26 cm cm skal du bruge cirka 500g fondant.Følgende proces anbefales for det bedste resultat:

  • Lad fondanten komme til den omgivende temperatur.
  • Ælt fondanten fast, indtil den er glat og elastisk.
  • Støv arbejdsoverfladen med lidt flormelis (brug evt. en dusting cup), og rul fondanten ud med en rullepind eller kagerulle til en jævn form (2-3 mm tyk). Drej fondanten et kvart omgang for at forhindre klæbning.
  • Er der stadig små revner på kanterne, når fondanten rulles ud? Ælt igen fast, indtil kanterne er glatte, når du ruller ud. Så er fondanten klar til brug.

Dette produkt er Halal, Kosher D og glutenfrit (NL-090-012) certificeret. Velegnet til vegetarer og veganere. Se alle vores fondanter HER

Farve
Elfenben
Vægt
250g

Dinkageverden.dk bruger cookies. Dette gør vi for at give dig den bedste oplevelse, du kan se vores cookie- og persondatapolitik.