Klik for flere varer.
Ingen produkter blev fundet.

Agar Agar 50g

FunCakes Agar agar er et vegetabilsk baseret bindemiddel (kaldes af nogen for Vegetabilsk gelatine) og et alsidigt produkt.

Læs mereVis mindre
37,00 kr. (inkl. moms)
Udsolgt
Reference:
G42940
Brand:
Tilføj for at sammenligne0
Tilføj til ønskeliste
Relaterede produkter
Beskrivelse

Agar Agar 50g

Det er ikke altid nemt at arbejde med husblas i et køkken. Men til nogle opskrifter er det en uundværlig ingrediens. Hvis du gerne vil undgå at bruge husblas, findes der et alternativ. Du kan nemlig vælge at gøre brug af agar-agar fra FunCakes.

Agar-agar er et plantebaseret produkt

Agar-agar, også kaldt for vegetabilsk gelatine, er kendt for at være et vegetabilsk baseret bindemiddel. Det er fremstillet af udtræk fra alger og anvendes i stedet for husblas. I og med at det er et plantebaseret produkt, er det velegnet til det vegetariske eller veganske køkken.

Det er et alsidigt produkt, der kan bruges til lidt af hvert. Du kan bruge det til alt lige fra vingummi til fromage, gelé, frugtkaviar og meget mere. Produktet er smagsneutralt og benyttes helt generelt som et fortykningsmiddel eller som gelering.

Bruger du agar-agar som en erstatning for gelatine, bør du justere din opskrift. Du skal cirka bruge 1 tsk. til 500 g. væske. Først skal du røre produktet i en smule af din kolde væske. Efterfølgende skal du tilsætte resten af væsken og lade det hele koge i cirka 2 minutter. Husk at røre i gryden imens.

Vær opmærksom på at agar-agar størkner ved stuetemperatur. Desuden bør du altid holde forarbejdede produkter i køleskabet.

Indeholder: 50 g.

Skal du bruge agar-agar til at lave dine egne kaviarkugler, så husk dekorations-/doseringsflasker

Læs mereVis mindre
Produkt detaljer
G42940

Menu

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind